Royal Canin Dental: 1+1 gratis in februari en maart

Royal Canin Dental 1 + 1 gratis

Deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws en onze acties? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Februari was de maand van het gebit. Hebt u in die maand een zak Royal Canin Dental gekocht? Dan kunt u in maart gratis een nieuwe zak ophalen.

Waarom de actie met Royal Canin Dental

• Dental helpt tegen tandplaque en tandsteen
• Dental helpt tegen een slechte adem

Wat houdt de actie in?

In februari kon u bij ons een zak Dental voeding bij ons kopen. Als u uw naam bij ons heeft achtergelaten, kunt u in maart een nieuwe zak ophalen. Deze tweede zak voer krijgt u dan gratis mee.

Heeft u uw gratis zak voer nog niet opgehaald? Doe het dan voor eind maart. Wij zijn van maandag tot donderdag open tussen 08.00 uur en 19.30 uur. Op vrijdag zijn we tot 18.00 uur open. Tot ziens in onze kliniek!

Waarom adviseren wij Royal Canin Dental?

Logo Royal CaninDental brokken zijn groot en stevig. Bovendien hebben ze een speciale vorm. Terwijl uw hond of kat eet, worden de tanden gereinigd.

Door de samenstelling van het voer wordt bovendien de vorming van tandsteen tegengegaan. Op deze manier helpt Royal Canin Dental in het voorkomen van gebitsproblemen. En dat vinden wij belangrijk!

Lees meer over gebitsreiniging van honden en katten.

Heeft u vragen over de Dental actie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij horen graag van u!

Reacties zijn uitgeschakeld.