Team Dkl Ittersum

In Dierenkliniek Ittersum zijn 2 dierenartsen en 4 assistentes werkzaam. Daarnaast versterken een dierenarts voor de inwendige ziekten en een dier-fysiotherapeute ons team op vaste tijden. Wij stellen ons aan u voor!

Wilt u meer lezen over de kliniek en haar faciliteiten? Volg dan deze link.

Dierenarts en praktijkeigenaar Arjen Roozeboom

Dierenarts en praktijkeigenaar Arjen Roozeboom

In 2010 heeft Arjen Roozeboom de praktijk overgenomen. Arjen heeft ruim 15 jaar ervaring als dierenarts voor gezelschapsdieren. Hij is een allround dierenarts met speciale interesse voor chirurgie, anaesthesiologie en orthopedie.

Arjen:´Om tot goede diergeneeskunde te komen, is communicatie met de klant essentieel. In overleg met de eigenaar kom ik tot een behandelplan dat optimaal is voor het dier én past binnen de mogelijkheden van de eigenaar.’

 

 

 

Dierenarts Mildred Noordam

Dierenarts Mildred Noordam

Sinds 1 oktober 2016 is Mildred Noordam ons team komen versterken. Mildred heeft een aantal jaar ervaring als allround dierenarts. Ze heeft eerder een periode bij ons waargenomen en werkt nu op de maandagochtend, de dinsdagmiddag en de vrijdag.

Mildred: ‘Een speciaal interessegebied van mij zijn de konijnen en knaagdieren. Interessante dieren om mee te werken, met een eigen karakter, maar soms nog ondergewaardeerd.’ 

 

 

Hoofdassistente Marlies de Jong

Hoofdassistente Marlies de Jong

Marlies de Jong werkt al sinds 1988 bij Dierenkliniek Ittersum. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse management van de praktijk. Als ervaren dierenartsassistente werkt zij nauw samen met Arjen tijdens operaties of andere behandelingen.

Marlies: ´De contacten met mensen en dieren geven mij veel voldoening en zorgen ervoor dat ik al vele jaren met veel plezier mijn werk doe: zorgen voor een goed contact en een goede communicatie tussen praktijk en klant.’

 

 

Assistente Dominique van Voorst

Assistente Dominique van Voorst

Nadat Dominique van Voorst in 2007 haar opleiding tot Manager Dierenverzorging afrondde, is ze aan het werk gegaan bij de praktijk. Dominique werkt op de woensdagen en de vrijdagen. De rest van de week werkt zij op een zorgboerderij.

Dominique: ‘Ik vind het hartstikke leuk om bij Dierenkliniek Ittersum te werken. Zo kan ik de kennis van mijn voorgaande opleiding toepassen. Bovendien vind ik de interactie tussen mens en dier heel erg interessant!’

 

 

 

Assistente Manuela Dikken

Assistente Manuela Dikken

Manuela Dikken heeft in 2010 de opleiding Paraveterinair afgerond aan de Groene Welle in Hardenberg. Daarvoor heeft zij de opleiding Dierenverzorging gevolgd. Manuela werkt op de maan- en woensdagen, dinsdagmiddag en donderdagmorgen.

Manuela: ‘Mijn hart heeft altijd al bij de dieren gelegen en als dierenartsassistente wil ik graag wat kunnen betekenen voor de dieren en hun baasjes. De afwisseling van de baan zorgt ervoor dat ik elke keer weer met veel plezier mijn werk doe.’

 

 

Assistente Kayleigh Smit

Assistente Kayleigh Smit

Kayleigh Smit heeft in 2012 haar opleiding tot paraveterinair afgerond. Na een plezierige stage bij ons te hebben gelopen, werkt ze nu op de vrijdagavonden vanaf 17.00 uur bij ons.

Kayleigh: “Het is hier fijn werken in een team met hart voor dieren! Ik vind het heel leuk om bij de spoedoperaties te assisteren, ook al zijn die soms midden in de nacht. Het geeft je zo’n goed gevoel als er weer een leven gered is en de eigenaars blij en opgelucht hun huisdier komen ophalen. Maar ook er kunnen zijn voor klanten, als het niet zo goed gaat met hun dier, vind ik heel belangrijk.”

 

 

Dierenarts voor de inwendige ziekten Remco Jonker

Dierenarts voor de inwendige ziekten Remco Jonker

Remco Jonker is dierenarts voor de inwendige ziekten bij de hond en de kat. Hij behandelt onder meer hart-, lever-, en nieraandoeningen en maag-darmproblemen. Remco heeft zich toegelegd op echografie en cardiologie en werkt ongeveer 1 keer per maand op maandagochtend bij ons.

Remco: ‘Voor de mensen in Zwolle en omgeving is het fijn dat ze nu voor uitgebreid onderzoek in de eigen praktijk terecht kunnen. Het is daarnaast heel leuk om samen te werken met collega Roozeboom en de assistentes.’

 

 

 

Dier-fysiotherapeute Hedwig Slabbekoorn

Dier-fysiotherapeute Hedwig Slabbekoorn

Hedwig Slabbekoorn is een ervaren (sport)fysiotherapeute. Sinds 2011 verwijzen wij onze patiënten naar haar door voor dierfysiotherapie. Hedwig heeft zich gespecialiseerd in actieve therapie en revalidatie. Haar behandelingen richten zich op gericht bewegen, weefsel-specifiek belasten en het hanteren van het principe belasting-belastbaarheid. Daarnaast zullen, waar nodig, massage- en mobilsatietechnieken ingezet worden. Hedwig voldoet aan de criteria die de verzekeraar stelt en ze is lid van de vakvereniging NVFD. Als u verzekerd bent wordt de behandeling in veel gevallen vergoed.

Hedwig:“Ik wil met mijn begeleiding een bijdrage leveren aan het verbeteren van de beweging en het functioneren van de hond”. In de samenwerking met Arjen Roozeboom is overleg een welkome meerwaarde.”

Reacties zijn uitgeschakeld.