Team Dkl Ittersum

In Dierenkliniek Ittersum zijn 2 dierenartsen en 4 assistentes werkzaam. Daarnaast versterken een dierenarts voor de inwendige ziekten en een dier-fysiotherapeute ons team op vaste tijden. Wij stellen ons aan u voor!

Wilt u meer lezen over de kliniek en haar faciliteiten? Volg dan deze link.

Dierenarts en praktijkeigenaar Arjen Roozeboom

Dierenarts en praktijkeigenaar Arjen Roozeboom

In 2000 studeerde Arjen Roozeboom af als dierenarts voor gezelschapsdieren. In 2010 heeft hij de praktijk overgenomen. Arjen is een allround dierenarts met speciale interesse voor chirurgie, anesthesiologie en orthopedie.

Arjen: ´Om tot goede diergeneeskunde te komen, is communicatie met de klant essentieel. In overleg met de eigenaar kom ik tot een behandelplan dat optimaal is voor het dier én past binnen de mogelijkheden van de eigenaar.’

Dierenarts Mildred Noordam

Dierenarts Mildred Noordam

In oktober 2016 is Mildred Noordam ons team komen versterken. Mildred heeft een aantal jaar ervaring als allround dierenarts. Ze heeft eerder een periode bij ons waargenomen en werkt nu op de maandagochtend, de dinsdag- en woensdagmiddag en de vrijdag.

Mildred: ‘Een speciaal interessegebied van mij zijn de konijnen en knaagdieren. Interessante dieren om mee te werken, met een eigen karakter, maar soms nog ondergewaardeerd.’ 

Hoofdassistente Marlies de Jong

Hoofdassistente Marlies de Jong

Marlies de Jong werkt al sinds 1988 bij Dierenkliniek Ittersum. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse management van de praktijk. Als ervaren dierenartsassistente werkt zij nauw samen met Arjen tijdens operaties of andere behandelingen.

Marlies: ´De contacten met mensen en dieren geven mij veel voldoening en zorgen ervoor dat ik al vele jaren met veel plezier mijn werk doe: zorgen voor een goed contact en een goede communicatie tussen praktijk en klant.’

Assistente Dominique van Voorst

Assistente Dominique van Voorst

Nadat Dominique van Voorst in 2007 haar opleiding tot Manager Dierenverzorging afrondde, is ze aan het werk gegaan bij de praktijk. Dominique werkt op de woensdagen, donderdagen en vrijdagen. De rest van de week werkt zij op een zorgboerderij.

Dominique: ‘Ik vind het hartstikke leuk om bij Dierenkliniek Ittersum te werken. Zo kan ik de kennis van mijn voorgaande opleiding toepassen. Bovendien vind ik de interactie tussen mens en dier heel erg interessant!’

Assistente Manuela Dikken

Assistente Manuela Dikken

Manuela Dikken heeft in 2010 de opleiding Paraveterinair afgerond aan de Groene Welle in Hardenberg. Daarvoor heeft zij de opleiding Dierenverzorging gevolgd. Manuela werkt op de maan- en woensdagen, dinsdagmiddag en donderdagmorgen.

Manuela: ‘Mijn hart heeft altijd al bij de dieren gelegen en als dierenartsassistente wil ik graag wat kunnen betekenen voor de dieren en hun baasjes. De afwisseling van de baan zorgt ervoor dat ik elke keer weer met veel plezier mijn werk doe.’

Assistente Kim van Oenen

Assistente Kim van Oenen

Assistente Kim van Oenen is gediplomeerd paraveterinair en werkt op de maandagen, dinsdagen en woensdagen bij ons in de praktijk.

Kim: “Ik ben van jongs af aan opgegroeid met dieren en fok zelf met stamboom-witbuikegels. In 2021 studeerde ik af als Paraveterinair niveau 4.”

Reacties zijn uitgeschakeld.