Verder lezen over behandelingen en dieren-zorgverleners

Op deze pagina leest u informatie over diergerelateerde organisaties waarmee wij samenwerken.

Meer lezen? Klik op de links van uw keuze.

Katten in Dierenkliniek Ittersum

In Dierenkliniek Ittersum behandelen we veel honden en katten. Daarbij valt het ons op, dat met name katten nog wel eens stress ervaren als zij bij ons langskomen.

Heeft uw kat last van dierenarts-stress? Laat dat ons weten wanneer u een afspraak maakt. Wij zoeken dan naar een rustig plekje in de agenda, zodat uw dier zo min mogelijk spanning ervaart. We hebben ook een aantal handige tips voor u beschreven:

Dierenkliniek Ittersum is meer dan een kattenpraktijk, maar wij heten ook onze feline klanten van harte welkom!

Verder lezen over dieren-zorgverleners waarmee wij samenwerken

Dierenasiel Zwolle

Logo Zwols Dierenasiel

Elk dier verdient een goed huis en een goede baas. Daarom verbinden wij al jaren onze naam en dienstverlening aan het dierenasiel in Zwolle.


De Dierenbescherming

Logo Dierenbescherming

Als dierenkliniek staan wij uiteraard volledig achter het werk van de Dierenbescherming. Wij ondersteunen hun werk met medische zorg waar we kunnen.

De Dierenambulance

Logo Dierenambulance

Dierenambulance Zwolle biedt hulp aan zieke en gewonde dieren. Heeft u hen nodig, bel dan hun alarmnummer: 06-25 12 05 05.

 

Huisdierenbijsluiters

logo LICG

Overweegt u een dier in huis te nemen of wilt u meer weten over de verzorging van uw huisdier? Lees dan de ‘huisdieren-bijsluiters‘.

Chip uw dier!

Logo Chip je dier

Een chip is niet groter dan een rijstkorrel en wordt onder de huid van uw hond of kat geplaatst. Wanneer een dier bij de dierenarts of het asiel wordt binnengebracht, kan de chip gelezen worden. Door uw dier te laten chippen, kunt u hem dus nooit kwijtraken!

Algemene informatie over onze behandelingen:

Lees meer over Symptomen baarmoederontsteking hond, Waarom uw huisdier chippen?

Reacties zijn uitgeschakeld.