Verder lezen over behandelingen en dieren-zorgverleners

Op deze pagina leest u informatie over diergerelateerde organisaties waarmee wij samenwerken.

Meer lezen? Klik op de links van uw keuze.

Katten in Dierenkliniek Ittersum

In Dierenkliniek Ittersum behandelen we veel honden en katten. Daarbij valt het ons op, dat met name katten nog wel eens stress ervaren als zij bij ons langskomen.

Heeft uw kat last van dierenarts-stress? Laat dat ons weten wanneer u een afspraak maakt. Wij zoeken dan naar een rustig plekje in de agenda, zodat uw dier zo min mogelijk spanning ervaart. We hebben ook een aantal handige tips voor u beschreven:

Dierenkliniek Ittersum is meer dan een kattenpraktijk, maar wij heten ook onze feline klanten van harte welkom!

 

Verder lezen over dieren-zorgverleners waarmee wij samenwerken

 

Verder lezen over het Zwols DierenasielDierenasiel Zwolle

Elk dier verdient een goed huis en een goede baas. Daarom verbinden wij al jaren onze naam en dienstverlening aan het dierenasiel in Zwolle.

 

Verder lezen over de DierenbeschermingDe Dierenbescherming

Als dierenkliniek staan wij uiteraard volledig achter het werk van de Dierenbescherming. Wij ondersteunen hun werk met medische zorg waar we kunnen.

 

Verder lezen over de dierenambulance ZwolleDe Dierenambulance

Dierenambulance Zwolle biedt hulp aan zieke en gewonde dieren. Heeft u hen nodig, bel dan hun alarmnummer: 06-25 12 05 05.

 

Verder lezen over Dierfysiotherapie AnimooDierfysiotherapie Animoo

Hedwig Slabbekoorn werkt elke donderdagochtend bij ons als dierfysiotherapeute. Hedwig voldoet aan de criteria die de verzekeraar stelt en ze is lid van de vakvereniging NVFD. Lees meer op onze pagina Wie is Wie?

Verder lezen over Dierenarts Remco JonkerDierenarts Jonker

Dierenarts Remco Jonker is 1 keer per maand op vrijdag bij ons aanwezig voor onderzoek naar inwendige ziekten en de behandeling ervan. Lees meer op onze pagina Ons team

 

Verder lezen over de verzorging van uw huisdierHuisdierenbijsluiters

Overweegt u een dier in huis te nemen of wilt u meer weten over de verzorging van uw huisdier? Lees dan de ‘huisdieren-bijsluiters‘.

 

Verder lezen over het chippen van huisdierenChip uw dier!

Een chip is niet groter dan een rijstkorrel en wordt onder de huid van uw hond of kat geplaatst. Wanneer een dier bij de dierenarts of het asiel wordt binnengebracht, kan de chip gelezen worden. Door uw dier te laten chippen, kunt u hem dus nooit kwijtraken!

Algemene informatie over onze behandelingen:

Lees meer over Symptomen baarmoederontsteking hond, Waarom uw huisdier chippen?

Reacties zijn uitgeschakeld.